Blogi

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharrastuksen, mutta et tiedä mitä salille tarttis ottaa mukaan tai mitä siellä pitäs tehä?

Kirsin muutos on kyllä aivan mahtava, kuten tulette kuvista huomaamaan. Tärkeintä tässä tarinassa ei kuitenkaan ole se ulkoinen muutos, vaan nimen omaan se henkinen ja se, että terveydentila on mennyt parempaan suuntaan!

No mutta kappas! Nyt ei mentykkää niinkun ennen, vaan viime viikolla vaaka ei heilahtanut eteen eikä taakse, mikä on toisaalta hyvä, koska mitä hitaammin, sen varmemmin.

Otsikko on vähä harhaan johtava, koska uutta elämäntapaa on takana aika monta viikkoa, en ees tiedä kuinka monta, kun en jaksa laskea. Mutta siis ensimmäinen viikko tämän vuoden kiristelyajanjaksoa takana.

Kuten varmasti jo suurin osa mun seuraajista tietää, että oon tehny elämäntaparempan vuodesta 2017, tammikuusta alkaen.

Miksi palautuminen on tärkeää ja miksi siihen tulisi kiinnittää huomiota? Noh...

Kuten oon aikasemminkin tänne kertonu osasyyksi ravintola-alalta pois lähtemiseksi sen, että mun käsien kunto ei ole hirveen hyvä. Avataas vähän enemmän aihetta.

Essin matka mun mukana on ollu ihan huikee ja oon todella onnellinen, että saan olla se ihminen, kuka on saanut olla matkassa mukana. Essistä on näiden kuukausien myötä tullut myös todella rakas ystävä mulle.

Moikka! Mä oon Emmi Aihos @emskipihla Instagram tilin takaa. Aloitin tämän vuoden tammikussa Wellnetten yksilövalmennuksen, ja raportoinkin rehellisesti Instagramiini tästä matkasta. Nyt tulin vierailulle tänne Wellnetten blogiin kirjoittamaan aiheesta, onko painosta puhuminen tabu?

Loin valmiit ohjelmapaketit sitävarten, että minulta löytyisi palveluita myös heille, ketkä eivät yksilövalmennukseen halua.