Blogi

Arkea, asiakkaita, mietteitä, töitä...

Kaikkea maan ja taivaan väliltä!

Kuulumisia

04.06.2019

En oo tänne pitkään aikaan päivitelly mitään ja tuolla ig:n puolella varsinkin oon saanu viestiä, että miten mun oma kiristelyprojekti etenee. Vastaus: EI MITENKÄÄN ja sekös meinas vähä harmittaa.

Nyt kaikki kuntosalilla ja kotona treenaavat mukaan tekniikkapäiville. Käydään siis läpi liikkeitä, miten ne tulisi tehdä, että oikea lihas tekisi työn ja liikeradat olisi kunnossa. Myös te pääsette paikan päällä vaikuttamaan liikkeisiin.

Olen jo jonkun aikaa, oikeestaan heti personal traineriksi valmistuttuani miettinyt, että pitäisi kouluttautua lisää ja nyt sen teen!

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharrastuksen, mutta et tiedä mitä salille tarttis ottaa mukaan tai mitä siellä pitäs tehä?

No mutta kappas! Nyt ei mentykkää niinkun ennen, vaan viime viikolla vaaka ei heilahtanut eteen eikä taakse, mikä on toisaalta hyvä, koska mitä hitaammin, sen varmemmin.

Otsikko on vähä harhaan johtava, koska uutta elämäntapaa on takana aika monta viikkoa, en ees tiedä kuinka monta, kun en jaksa laskea. Mutta siis ensimmäinen viikko tämän vuoden kiristelyajanjaksoa takana.

Kuten varmasti jo suurin osa mun seuraajista tietää, että oon tehny elämäntaparempan vuodesta 2017, tammikuusta alkaen.

Miksi palautuminen on tärkeää ja miksi siihen tulisi kiinnittää huomiota? Noh...

Kuten oon aikasemminkin tänne kertonu osasyyksi ravintola-alalta pois lähtemiseksi sen, että mun käsien kunto ei ole hirveen hyvä. Avataas vähän enemmän aihetta.