Blogi

Potkukelkkailun MM-kisat on nyt viikonloppuna ja meinaa vähän kiirettä pitää. Ollaan siis mun miehen kanssa mukana järjestämässä kyseistä tapahtumaa tänne Multialle ja koko tää alkuvuos on ollu aikamoista härdelliä, kaiken kukkuraks sairastin tossa vielä pitkän pätkän..

Ole oma itsesi

19.02.2019

Kuinka moni arvostaa itseään ja rakastaa itseään juuri sellaisena kuin on? Ainahan sitä voi olla omaan silmään jotain, mitä kehittäisi, mutta kuinka voisit olla itseäsi kohtaan hyväksyväinen, jos oma peilikuva ei aiheuta kuin negatiivisia tunteita?

Nykymaailma on todella suorituskeskeistä, kun pitäisi tehdä paljon töitä, treenata ja pitää itsestään huolta, pitäisi olla aikaa perheelle ja ystäville.. En ihmettele yhtään, että uupumus ja masennus on monien elämässä mukana ja että ihmiset väsyy.

Kyselin hetki sitten instagramin puolella, kuinka moni käyttää puntaria apunaan, että oikea annoskoko löytyisi, nyt kerron teidän vastaukset!

Treeniviikkoni

29.01.2019

Nyt pääsette kurkkaa, miltä meikäläisen treeniviikko näyttää!

Monesti tammikuussa kun laitetaan elämäntavat uusiksi ja lähdetään sata lasissa noudattamaan uusia ruokailu- ja liikuntatottumuksia, ei muisteta, että lepo ja kehonhuolto on yhtä tärkeää kun itse treenit.