Blogi

Arkea, asiakkaita, mietteitä, töitä...

Kaikkea maan ja taivaan väliltä!

Miksi palautuminen on tärkeää ja miksi siihen tulisi kiinnittää huomiota? Noh...

Kuten oon aikasemminkin tänne kertonu osasyyksi ravintola-alalta pois lähtemiseksi sen, että mun käsien kunto ei ole hirveen hyvä. Avataas vähän enemmän aihetta.

Moikka! Mä oon Emmi Aihos @emskipihla Instagram tilin takaa. Aloitin tämän vuoden tammikussa Wellnetten yksilövalmennuksen, ja raportoinkin rehellisesti Instagramiini tästä matkasta. Nyt tulin vierailulle tänne Wellnetten blogiin kirjoittamaan aiheesta, onko painosta puhuminen tabu?

Loin valmiit ohjelmapaketit sitävarten, että minulta löytyisi palveluita myös heille, ketkä eivät yksilövalmennukseen halua.

Potkukelkkailun MM-kisat on nyt viikonloppuna ja meinaa vähän kiirettä pitää. Ollaan siis mun miehen kanssa mukana järjestämässä kyseistä tapahtumaa tänne Multialle ja koko tää alkuvuos on ollu aikamoista härdelliä, kaiken kukkuraks sairastin tossa vielä pitkän pätkän..

Ole oma itsesi

19.02.2019

Kuinka moni arvostaa itseään ja rakastaa itseään juuri sellaisena kuin on? Ainahan sitä voi olla omaan silmään jotain, mitä kehittäisi, mutta kuinka voisit olla itseäsi kohtaan hyväksyväinen, jos oma peilikuva ei aiheuta kuin negatiivisia tunteita?

Nykymaailma on todella suorituskeskeistä, kun pitäisi tehdä paljon töitä, treenata ja pitää itsestään huolta, pitäisi olla aikaa perheelle ja ystäville.. En ihmettele yhtään, että uupumus ja masennus on monien elämässä mukana ja että ihmiset väsyy.

Kyselin hetki sitten instagramin puolella, kuinka moni käyttää puntaria apunaan, että oikea annoskoko löytyisi, nyt kerron teidän vastaukset!