KIMPASSA

Kimppavalmennus on oiva valinta, jos olette kaverin (2-3) tai pienen porukan (4-6) kanssa samantapaisessa tilanteessa ja tavoitteenne ja unelmanne ovat lähellä toisiaan, vaikka jokainenhan meistä on uniikki! Kimppavalmennus sisältää tavoitetanne ja toiveitanne tukevan treeniohjelman ja ruokavalion, sekä niiden päivitykset tarvittaessa, tuen ja seurannan. Kaikki hinnat sisältävät 24% alv., mutta eivät mahdollisia liikuntapaikkojen maksuja.

Hinnasto

KIMPPA (2-3 hlö)

Etävalmennus sisältää ryhmäpuhelintuen arkisin 9.00-17.00 väliselle ajalle. Tapaamiset lisähintaan.

3kk

210€/hlö

6kk

360€/hlö

Lisätapaamiset

35€/hlö

PIENRYHMÄ (4-8hlö)

Etävalmennus sisältää ryhmäpuhelintuen arkisin 9.00-17.00 väliselle ajalle. Tapaamiset lisähintaan.

3 kk 

180€/hlö

6 kk 

320€/hlö 

Lisätapaamiset

25€/hlö

REMPPARINKI

Valmennus on Naisille suunnattu ryhmävalmennus, joka toteutetaan SYKE TRIBE sovelluksessa, suljetussa Facebook-ryhmässä ja aivan täysin etänä. Klikkaa valmennuksen tuotekuvaa, niin pääset verkkokauppaan tutustumaan tarkemmin valmennuksen sisältöön!

MIKSI LÄHTEÄ MUKAAN REMPPARINKIIN? 

Valmennus on oiva valinta jos haluat tehdä töitä tavoitteidesi eteen, sekä saada hyvinvoivan arjen ja aktiivisen elämäntavan. Valmennus on Sinulle, joka haluat taustalle valmentajan tuen ja tarvittaessa tsemppiä muilta. Valmennuksen materiaalit on todella monipuoliset, sekä kattavat ja voit itse päättää, mitä kaikkia työkaluja hyödynnät omassa arjessasi.

- Janette