2019 vuoden lupaukset. Vai sittenkin tavoitteet?

02.01.2019'Tipaton tammikuu'

'Herkuton helmikuu'

'Uus vuos, uus elämä'

Kuullostaako tutulta? Itse olen ainakin näihin 'vanhoihin' tapoihin joskus sortunu. Monesti kuulee myös, että uuden vuoden lupaus on; tammikuussa alkaa taas uusi elämä. Miksi? Miksi luvata mitään, jossei sitä kuitenkaan pysty pitämään? Tilanteet ja elämä kuitenkin muuttu joka hetki, eikä ikinä voi tietää mitä tuleman pitää.Pari-kolme vuotta sitten, luovuin itse uuden vuoden lupauksista ja vaihdoin ne tavoitteisiin. Sama asia, mutta järkevämmin ajateltuna, minusta. Tavoitteet on hyvä asettaa ja niitä kohti mennä, kun tiedostaa mitä kaikkea tavoitteensa eteen joutuu tekemään. Joskus myös tavoitteisiin ei päästä, vaikka kuinka yrittää, mutta se ei ole niin paha asia, kun lupausten rikkominen.

Asetin 2018 vuodelle itselleni tavoitteeksi;

  • Opetella treenaamaan kovempaa ja menemään mukavuusalueelta pois. Tämä onnistui, kiitos siitä Mentulan Bull's All Out.
  • Matkustella. Tämäkin onnistui, käytiin Jannan kanssa Sunny Beachilla ja Villen kanssa Italiassa. Aivan mahti reissuja!
  • Opetella punnertamaan, kehittämään liikkuvuutta ja vetää yksi leuka.....noh, tänä vuonna uudestaan! Punnertaminen nyt menee, mutta nuo kaksi muuta on edelleen yhtä retuperällä kuin viime vuonnakin.

2019 vuoden tavoitteiksi asetin 12 tavotetta, tässä niistä muutama;

  • Treenata vielä monipuolisemmin kuin viime vuonna ja opetella uusia asioita treenien parissa.
  • Kehittää yritystä ja monipuolistaa somea.
  • Viettää rento kesä. Tää asia on ollu mun tavote listalla monta vuotta ja aina se epäonnistuu. Tänä vuonna en anna sen epäonnistua! Tiedossa on keikkoja, festareita ja toivottavasti matkustelua niin Suomessa kun ulkomaillakin.
  • Viime vuonna meni 12 viikonloppua ilman tipan tippaa alkoholia, tälle vuodelle asetin tavoitteeksi 14 viikonloppua.

Mitä te ootte suunnitellu tälle vuodelle? :)


Aivan mahtavaa tätä vuotta jokaiselle!Janette