Asiakaspostaus - Kirsi

17.04.2019

Kirsin muutos on kyllä aivan mahtava, kuten tulette kuvista huomaamaan. Tärkeintä tässä tarinassa ei kuitenkaan ole se ulkoinen muutos, vaan nimen omaan se henkinen ja se, että terveydentila on mennyt parempaan suuntaan!


Kirsi on ollut mukana Keuruun Pienryhmävalmennuksessa ja jatkaa kanssani Keuruun treeniryhmässä, sekä toivottavasti syksyllä taas Pienryhmässä, joka uudistuu.

Kirsin muutos on sanoin kuvaamaton, joulusta paino on tippunut 6,6 kiloa ja senttejä hävinnyt yli 30 cm ympäri kroppaa.

Ja mikä parasta, verensokerit ei enään aamuisin huitele missä sattuu, vaan pysyy niissä lukemissa missä pitääkin!

'Mun tarina...

Vuoden 2018 lopussa olo oli tukala ja väsynyt. En enää kyennyt olemaan se hyvä äiti ja puoliso. Tuntui kuin olisin pukenut aamuisin jonkun toisen vaatteet päälleni. Ne ahdisti, kiristi ja kinnasi. Tiedostin sen, mutta puntari ja puolitututkin sen kertoivat suoraan kaunistelematta: olin lihonut!

Raskaan vuoden päätteeksi päätin ottaa itselleni ja hyvinvoinnilleni aikaa, jotta voisin edes yrittää jaksaa olla se hyvä, liikkuva, hyvinvoiva, iloisen reipas äiti ja puoliso.

Joululta aloin miettimään tarkemmin syömisiäni, mutta tiesin tarvitsevani takamukseen potkijan, joten ilmoittauduin Wellnetten tammikuussa 2019 alkavaan pienryhmävalmennukseen tavoitteena painonpudotus ja sen myötä liikunnan ilon löytäminen taas uudelleen elämään mun ystäväkseni!

Nyt 3kk myöhemmin lähinnä ruokailutottumuksia muuttamalla, säännöllisen ruokarytmin oppimalla ja oikeat annoskoot löytämällä tunnen pukevani päälleni vaatteet omasta kaapista. Olo ja mieli on kevyempi, iloisempi ja jaksan innostua liikunnasta. Myös aamuiset jopa hirmu korkeat verensokeriarvot olen saanut laskemaan hyvälle tasolle.

Tavoitteita on vielä saavutettavana ja uusia tulee. Tällä mielellä on hyvä jatkaa viikottaisten yhteistreenien merkeissä ja lisätä omaa aktiivisuutta. Nämä hetket laitan kultareunuksiin. <3

- Kirsi'

Aivan mahtavaa, eikös juu?

Näissä kuvissa Kirsi on vasemmalla puolella tammikuun alussa ja oikealla huhtikuun alussa.