Itsensä tunteminen

14.10.2020

Kuinka reilun vuoden aikana olen oppinut itsestäni niin paljon. Se mitä olen oppinut, ei kaikki näy välttämättä ulospäin.

Ihan kun kuori olisi pala palalta lohjennut minusta ja sen sisältä on löytynyt energinen, äärettömän positiivinen ja iloinen mimmi.

Mimmi joka uskoo itseensä ja omaan tekemiseen sekä hyväksyy itsensä tällaisenaan. Mimmi joka osaa sanoa ei ja pistää itsensä etusijalle. Koska kun minä voin hyvin, pystyn myös paremmin auttamaan muita.

Mulla on käsittämätön taito ajatella huonoistakin asioista ne positiiviset puolet ja ajatella että jokaisella asialla on jokin tarkoitus.

Se että lähdin opiskelemaan Personal traineriksi ja päässyt jo valmentamaan minun mahtavia asiakkaita, on myös opettanut minulle paljon. Olen löytänyt omia vahvuuksia ja rohkeutta.

Se tunne vaan vahvistuu päivä päivältä, että mitä haluan tehdä ja vihdoin minusta tuntuu että olen löytänyt itseni.

Itseni, joka on ollut joskus hukassa.

Se mitä haluan tuoda esiin, on se että opettele tuntemaan itsesi, usko itseesi ja omiin tekemisiin. Opettele hyväksymään itsesi juuri tuollaisena. Tee ja mene kohti sinun unelmia, äläkä kuuntele muiden mielipiteitä. Kukaan ei tiedä niin hyvin kuin sinä itse että mitä sinä haluat.    -Jenspa