Kiirettä pukkaa

05.03.2019

Potkukelkkailun MM-kisat on nyt viikonloppuna ja meinaa vähän kiirettä pitää. Ollaan siis mun miehen kanssa mukana järjestämässä kyseistä tapahtumaa tänne Multialle ja koko tää alkuvuos on ollu aikamoista härdelliä, kaiken kukkuraks sairastin tossa vielä pitkän pätkän..

On pitäny kysellä yhteistyökumppaneita ja talkooporukkaa, on pitäny hommata kommentaattori ja selostaja, palkinnot, oheistapahtumaa järkätä, markkinoida tapahtumaa, antaa haastatteluja lehtiin, istua Kunnantalolla monta tuntia järjestelemässä asioita, palavereita... Oivoi, en kyllä tienny sykyllä mihin pääni tungin, mutta ei mua kyllä kaduta. Mulla on paljon ihmisiä ympärillä ja sillai onneks joustavat työajat paitsi viikottaiset ryhmätunnit, että ei tässä hätä oo ollu.

Nyt kun kisaviikkoa eletään ja viikonloppu lähenee, puhelin soi jatkuvasti, viestiä tulee, sähköposteja tulee, omia asiakkaita ei saa unohtaa ja työt pitää tälläkin viikolla tehdä.. Aikamoista pyöritystä :D Mutta ei se mitään, kerranhan sitä elämässä eletään ja oon tosi otettu, että me saadaan olla mukana tässä hommassa. Nää on kuitenkin 31. kisat mitkä järjestetään, eli tää ei oo mikään uus juttu.

Jostain on kuitenkin pitänyt karsia, KOSKA OLEN OPPINUT!!!  että sitä kynttilää ei kannata molemmista päistä ja vielä keskeltä yrittää polttaa. Muutenhan tässä ois jo hullujen huoneella. Sen takia blogi on ollu pari viikkoo hiljanen, ja ig katkonainen. Mutta ens viikolla oon taas täydessä touhussa omissa hommissa, koska nää kisat on sit ohi.

Mulla alottaa myös nyt tässä lähiaikoina uusia ambassadoreja yhteensä 5 kappaletta, heistä tuun kertomaan lisää myöhemmin omien postauksien merkeissä. Emmi mukaan laskettuna mulla on siis 6 ambassadoria olemassa ja oon hemmetin ylpee jo nyt heistä kaikista! <3

JA HEI! MULLE TULEE TYÖHARJOTTELIJA VIIKOKSI! Siitäkin lisää myöhemmin, mutta aikavarmasti tää työharjottelija tulee koko työviikkonsa ajan päivittää mun IG storya. Melkein voiskin laittaa sit kyselyä pystyyn, että mitä kaikkee haluaisitte hänen kertovan itestään.

Mieli on jo kesässä ja suunnitelmat on kovat, niistäkin lisää myöhemmin ;)

Mahtavaa viikon jatkoa kaikille!


Janette