Tervetuloa mun mukaan!

16.11.2018

Moikka ja ihanaa kun luet mun blogia!

Alkuvuodesta alan päivittämään tätä aktiivisemmin, mutta nyt valasen teille vähän, et kuka täällä ruudun toisella puolella on!

Perustietoja

Moikka! Oon Janette, 26-vuotta ja olen Wellneten perustaja. Tällä hetkellä asun mieheni ja kolmen kultaisennoutajani kanssa Multialla, mutta kotoisin olen Keuruulta. Personal trainerin töiden lisäksi työskentelen liikuntakerhojen ohjaajana, sekä vapaa-ajalla olen mukana kaikessa mahdollisessa täällä Multialla, mihin rahkeet riittää.Miten päädyin yrittäjäksi liikunta- ja hyvinvointialalle?

Olen suorittanut ravintolakokin ja tarjoilijan perustutkinnon, sekä Trainer4Youn kautta valmistuin toukokuussa 2018 hyvinvointivalmentajaksi, kuntosalivalmentajaksi ja personal traineriksi. Tarkoituksena on jatkaa opintoja liikunta- ja hyvinvointi-alalla, ja kasvattaa omaa tietämystä vieläkin laajemmaksi. Se miksi musta tuli personal trainer, johtuu vain ja ainoastaan siitä, että oman elämäntaparemontin jälkeen haluan auttaa muita pääsemään kohti omia unelmiaan ja tavoitteitaan, sekä auttaa parantamaan niitä elämäntapoja paremmiksi. Kokemuksesta tiedän, että se ei välttämättä ole helppoa toteuttaa yksinään!

Vahvuuteni valmentajana

Päämäärätietoisuus; nautin haasteista ja haluankin haastaa asiakkaideni lisäksi myös itseäni, koska ilman haasteita, ei voi kehittyä paremmaksi.

Tunnollisuus; haluan antaa asiakkailleni itsestäni kaiken ja odotan, että asiakas tekee samoin, otan asiakkaan huomioon asiassa kun asiassa ja elän asiakkaan matkassa mukana niin hyvin kuin mahdollista.

Realistisuus; liputan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja kultaisen keskitien löytämisen puolesta! Se, että kaikesta ei tarvitse luopua, mutta kieltäytymään pitää oppia. Kun arki on balanssissa, ei pienet hupihetket maailmaa kaada.

Wellnette

Mistä nimi sai alkunsa?
Alunperinhän mä aloin tekee pt-hommia Personal trainer Janette nimellä, mutta jo aika alkuvaiheessa tajusin, että en halua omalla nimellä hommia tehdä. Tähän on syy ihan vain siis siinä, koska aijon kouluttautua mahdollisimman paljon liikunta- ja hyvinvointialalla. Eli jos tulevaisuudessa tekisin vaikka myös hierojan hommia, ei Personal trainer Janette sovellu sen homman markkinointiin.


Pitkään tuota nimeä pyörittelin päässäni ja alusta asti, kun joskus mun ystävän kanssa suunniteltiin yhteistä firmaa, nousi mieleen HyPe (= Hyvinvointia Persoonallisesti). Jotenki se ei vaan nyt tuntunut yhtään omalta. Sen takia järjestin instagramissa ja facebookissa kyselyn, että mikä nimi ois mulle sopiva. Sieltähän tuli vaikka mitä vaihtoehtoja!

Yksi niistä oli Fitnette (=fitness ja Janette). Äh, ei sovi mun suuhun. Väänsin siitä sitten itse Wellnette (=wellness ja Janette). Nyt oli taas ongelmana, että minkä nimen sitten valitsen, kun monet ehdotukset oli niin hyviä! Loppujen lopuksi annoin sitten seuraajien päättää lopullisen tuloksen, keräsin ehdotuksista 5 mun lempparinimeä ja järjestin facebookissa ja instagramissa äänestyksen. Voittaja nimeksi tulikin sitten ihan selvästi Wellnette.

Tuon ihanan kukkakuvan on ottanu Saana Lampinen. Saana on kosmetologi opiskelija ja minä sata varma vaki-asiakas. Käykääs kurkkaa Saanan sivut facebookista 'Kaunis Helmi'.


Hommahan on siis tällä Wellnette nimellä vasta ihan alkutekijöissä mutta 5.12.2018 mulla on ollut toiminimi vuoden käytössä ja sen kunniaksi järjestän ulkotreenit Keuruun Kurkisaaressa klo 18.00, eikä treenit maksa yhtään mitään! Kantsii tulla!

Mitä sinä haluaisit lukea blogistani?

Ei muutakun hyvät viikonloput kaikille!

Janette

Lue uudet blogipostaukset ensimmäisten joukossa!