Nainen, 23

Valitsin itselleni räätälöidyn ruoka- ja harjoitusohjelman ja pienryhmävalmennuksen lisäksi. Halusin muuttaa omia elämäntapoja ja elämäntyyliä parempaan.

Havahduin jossain vaiheessa vuoden 2017 aikana, että olo on ahdistunut ja väsynyt. Oma peilikuvakaan ei enää niin sanotusti sytyttänyt. Arki tuntui tylsältä ja uuvuttavalta. Samalla kärsin huonosta olosta ja kipeästä vatsasta, jonka ohessa tuli huono itsetunto. Jotain oli siis tehtävä, mutta yksin siihen en pystyisi.

Urheilutaustaa löytyy kilpaurheilun saralta, mutta urheilun aloittaminen tuntui vaikealta. Yritin aluksi saada yksin itseäni liikkeelle ja syömään paremmin. Hetken se onnistui, mutta nopeasti sekin yritys meni puihin ja vanhat tavat jatkuivat. Henkinen ja fyysinen olo oli sen verran kamala, että kaikki tuntui ylivoimaiselta eikä mikään kiinnostanut. Kunnes tajusin pyytää apua Janetelta.

Sainkin siis ensin räätälöidyn ruoka- ja harjoitteluohjelman, joiden aloitukseen sain paljon tukea ja apua. Huomasin ettei ruokavalio muuttunutkaan radikaalisti, vaan siitä tuli monipuolisempi. Opin tarkkailemaan annoskokoja ja omaa syömistäni päivän mittaan niin ettei ole nälkä. Aloin myös pikkuhiljaa liikkumaan enemmän ja monipuolisemmin. Yhtäkkiä huomasin olevani paljon pirteämpi ja energisempi kuin aikaisemmin. Yöunen laatu parantui ja ylimääräinen turvotus katosi kuin myös epämääräinen vatsakipu.

Olo alkoi pikkuhiljaa tuntua hyvältä ja aloin pitämään itsestäni. Samalla huomasin painon putoavan ja vaatteiden istuvan paremmin päälle.
Tällä hetkellä olen todella tyytyväinen itseeni ja omiin saavutuksiini. Olen saanut vahvuutta ja energiaa, sekä hyvän itsetunnon. Mutta koska olen kilpailuhenkinen, niin aina on parannettavaa! Aionkin siis jatkaa Wellnetten matkassa vielä pitkään.

Tästä tuli elämäntapa.