Nainen, 23

Toukokuussa 2018 uskaltauduin ekaa kertaa salille. Mulla ei ollut mitään ohjelmaa. Jossain vaiheessa ostin yhdestä tahosta saliohjelman ja loppuvuonna kävin dieetin. Tuolloin mun ajatusmaailma oli ihan mullinmallin. Kuvittelin olevani jotenkin isokokoinen ja pakko dieetata.. Maaliskuussa 2019 aloitin Wellnetten matkassa ja edelleen tällä tiellä mennään. En vaihtais mitään pois.

Janeten avulla oon saanut terveellisemmän ajatusmaailman minuun itseeni. Syön oikein (paljon) normaalia ruokaa eikä todellakaan tarvitse dieettejä, ne on sit asia erikseen. Herkkuja saa syödä, koska tämä on elämää. Saat poistaa herkuttelun kokonaan jos tahdot mutta ei ole pakollista, pitää silti osata kieltäytyä ja päästä eroon mässäämisestä. En sano ettenkö välillä vetäisi övereitä mutta en myöskään pode siitä enää mitään morkkista, koska syön hyvin ja urheilen niin välillä voi höllätä.

Salilla käymisestä on tullut rakas harrastus eikä tunnu pakko pullalta. En ois voinut kuvitella sanovani jollekkin, että harrastuksiini kuuluu sali. Asiat ei tapahdu heti, ja tämä on ollut mulle henkilökohtaisesti ehkä vaikeinta. Olen ihminen joka haluaa kaikki heti nyt ja tällä matkalla on ollut pakko oppia ettei ne lihakset tule yhden sali käynnin jälkeen.

Janeten avulla olen päässyt tavotteisiini, jotka on ollut: "Haluan voida hyvin ja siinä ohessa saada lihasta. " Lihasta on tullut sen verti, että oon joutunut laittamaan vaatekaappini uuteen uskoon! Elämäntapamuutos vie aikaa ja mä olen kulkenut tätä polkua jo aika kauan, mutta silti tulee aina uutta opittavaa ja uusia haasteita, ja sekös onkin mukavaa. 


5 tärkeintä asiaa mitä olen oppinut:
- Asiat ei tapahdu heti ja ole itsellesi armollinen
- Kuuntele kehoasi!
- Tää on kivaa eikä pakko pullaa
- Haasta itseäsi salilla
- Ei tarvitse potea morkkista 


Janetelle vielä terkut:
Kiitos kun oot. Oot ihan huippu valmentaja joka KUUNTELEE ja auttaa. Osaat sanoa oikeat sanat ja et tuomitse! Mun mielestä tärkeää on se että olet tukena ja autat oikeaan suuntaan ja tiedät missä mennään. Haastat mua ja oot auttanut mut tälle tielle. K I I T O S ! Ja en malta odottaa tulevaa vuotta tän tiimoilta!

SYKETRIBE ARVOSTELU:
Helppo appi kun sen oppii! Helpottaa niin paljon salillä käymistä kun on tälläinen sovellus jonne saa KAIKKI OHJEET! Ihan huippua. Appiin pystyy lisäämään tavoitteet, välitavoitteet, tulokset ja voi tehdä muistiinpanoja. Sieltä löytyy treenipäiväkirja, ruokapäiväkirja. Valmentajan kanssa voi viestiä sitä kautta. Todella monipuolinen. Suosittelen!
Välillä saliohjeiden kuvat johtaa harhaan mutta sitä varten mulla on valmentaja jolta kysyä. :)