Nainen, 29

3 kuukautta takana wellnetten yksilövalmennusta.

Muutama kilo ja useita senttejä jäänyt matkalle. Välillä pieniä epäonnistumisia, paljon muuttuvia tilanteita ja äärettömän kiireistä arkea. Silti voin sanoa, että parhaani olen tehnyt ja enempään ei kukaan pystykään. Olen oppinut tänä aikana itsestäni paljon, enemmän luultavasti henkisesti kuin fyysisesti. Janette on ollu äärettömän hyvä tuki ja valmentaja. Ymmärtäväinen ja jämäkkä. Molempia sopivasti ja oikeissa paikoissa. Mukaan lähdin alunperin hakemaan ammattilaisen apua siihen, miten löytäisin sen kultaisen keskitien tähän omaan elämääni.

Jo muutaman vuoden tätä projektia itsekseen tehneenä tuntui, ettei omat tiedot ja taidot enää riittäneet. Välillä liikuin hullunlailla ja söin aivan liian vähän ja tästä väsyneenä välillä tuli aikoja etten jaksanutkaan tehdä mitään enkä katsoa mitä suuhuni laitan. Nyt olen ymmärtänyt, ettei puhdasta ruokaa tarvitse pelätä ja sitä saa ja pitää syödä että jaksaa. Myöskään salilla ja jumpassa ei tarvitse juosta 7 päivänä viikossa ja monta tuntia kerrallaan, vaan vähempikin riittää tuloksiin ja hyvinvointiin.

Ja mikä tärkeintä, hulluna liikkuminen ei korvaa ihan retuperällä olevaa ruokavaliota tässä elämäntapamuutoksessa. Kiitän Janettea hurjasti tästä matkasta ja neuvoista sekä kannustamisesta ja ymmärryksestä. Taas vahvempana ja viisaampana jatkan tätä matkaa ja luulempa, ettei meidän tiet Janeten kanssa ihan vielä eroa. Hommaa vielä riittää! Vaikka ylpeä olen näistäkin tuloksista!

Painoero taitaa jäädä alle viiden kilon joten vaaka ei aina kerro koko totuutta!