Nainen, 29

Oon ollut ikuinen jojo laihduttaja. Olen viimeisen 8 vuoden aikana kokeillut ja ollut mukana jos jonkinmoisessa dieetissä ja valmennuksessa, joista olen saanut tuloksia, mutta en pysyviä. Paino on hiipinyt aina takaisin.
Nyt raskauden jälkeen puntari näytti jotain sellaista lukemaa, mitä ei ole ikinä näyttänyt.
Kesän jälkeen hyppäsin mukaan rempparinkiin, olin ihan fiiliksissä, koska tiesin motivaation olevan korkealla. Liikuntaa en harrasta, kaikki liikunta on ollut arjen aktiivisuutta ja sitä on vauva perheessä paljon.
Nyt 10 viikon jälkeen, olo on ihan mieletön. Olin ajatellut asiat aivan liian vaikeasti, mitä tämän valmennuksen kohdalla mm ruokailut ei ollut.
Tajusin, että oma suhde ruokaan oli täysin retuperällä. Opin syömään oikein, oikeilla suhteilla ja hyvää ruokaa. Olin hallitsija puolella, jotta opin kaiken alusta alkaen oikein.
Mun pelastus oli Wellnetten Rempparinki. Nyt syön joka päivä ulkomuistista oikein, terveellisesti, eikä vapaasyönti päivätkään lähde käsistä, kuten ennen tätä valmennusta.
Paino laski yhteensä - 9 kg, senttejä sitäkin enemmän. Kuvissa vasemalla olen heinäkuussa - 19 ja oikealla nyt, marraskuu - 19. Koskaan aiemmin en ole saanut muutettua suhdettani ruokaan, mutta nyt se on muuttunut ja paljon! Tästä on äärettömän hyvä jatkaa, koska tiedän nyt, että olen se EX jojo laihduttaja!