Nainen, 30

Olen Laura, 30-vuotias turkulaissyntyinen, henkisesti lappilainen nainen. Ostin keväällä 2019 Wellneteltä suppeamman ruokavalio-ohjeen. Huomasin, että sisältö mätsää siihen, mihin mun on itse helppo mukautua koska sapuskat oli ns. perus kotiruokaa, josta voi helposti muokata soveltamalla haluamansa setin. Halusin nähdä lisää ja saada myös jonkun jengin ympärille, jotka elää samassa tilanteessa ja ymmärtää. Olen kokeillut erilaisia uikkari-peppu-hauis-haastevalmennuksia, jotka meni aina penkin alle liian ison kalorivajieen ja nälän takia. Mulla nälkäkiukku on tosi paha ja vaikeuttaa sekä omaa että ympärillä olevien elämää, joten peppuvalmenuksiin en enää halua lähteä. Rempparingissä nälkäkiukkua ei tullut, koska ruokaa on riittävästi ja sitä saa syödä usein!
Hallitsijan ruokavalio, treenit ryhmäliikuntatuntien ja salitreenin sekoituksena. Aerobiset hoituu kätevästi koiraa lenkittäessä. -Monipuoliset ruokavaihtoehdot, vain oma mielikuvitus on rajana! Voit syödä pizzaa tai pastaa, leipää tai puuroa, miten vain maistuu. Ja tietty vegevaihtoehdot myös plussaa. Treeneihin helpot, selkeät kuva/video-ohjeet ja riittävästi vaihtoehtoja. Jokainen voi valita treenaako kotona vai salilla.
Mun tavoitteena oli päästä kiinni järkevästi koostettuihin aterioihin niin kotona kuin työpaikallakin. Lisäksi tavoitteena oli saada ruokien myötä se tilanne, ettei edes tekisi mieli roskaruokaa. Valitettavasti olin sairaana 6 viikkoa valmennuksesta, joten treenien osalta ei huimaa kehitystä tullut. Ruokavalio on omaksuttu ja sitä on helppo jatkossa noudattaa, mieliteot vähentyneet aivan hulluna! Lisäksi iho on tosi paljon paremmassa kunnossa kuin ennen valmennusta. Wuhuu! Remppajatko ja tammikuun startti tiedossa. Katsotaan mitä sen jälkeen, tiedä vaikka lähtisin ympärivuotiseen valmennukseen haasteiden perässä..?
⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀
- Terkut valmentajalle? Kiitos ja kumarrus! Älä muutu, oot sopivan hassu esim. liveissä niin tulee sellanen olo että ollaan vähän niinkuin samalla viivalla, eikä oo sellainen 'auktoriteetti ja orja' asetelma