Nainen

Mulla meni raskauden ja synnytyksen jälkeen kroppa aivan tilttiin. Terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta nestettä kertyi uskomattomia määriä, paino vain nousi ja olo oli tukala. Kortisoli (stressihormoni) oli koholla kun tutkittiin mikä ihme vaivaa.  Lapsi valvotti ihan hirveästi ja väsymys oli kova. 1,5 vuotta synnytyksen jälkeen, kuin itsestään alkoi paino lähteä vähän kerrallaan, millään dietillä en ole ollut vaan jatkanut liikkumista ja katsonut mitä syön samoin kuin aiemminkin. Väsymys hellitti kun lapsi alkoi nukkumaan paremmin ja hormoni toiminta palautui normaaliksi.


Tässä hyvä esimerkki, että vaikka kuinka yrittää ei saa tuloksia jos keho ei saa riittävää lepoa, vaan päinvastoin mennään peppu edellä puuhun. Myös hormonitoiminnan merkitys naisilla on isossa osassa, jos elimistö on stressitilassa pitää se kynsin hampain kiinni rasvoista

Wellnetten 4 viikon valmennuksen tarkoitus oli saada motivaatio liikuntaan takaisin, saada treeniohjelma, jolla kasvattaa voimaa sekä taas kerran puhdistaa ruokavalio. Neljän viikon aikana painoa lähti n. 3kg ja olo oli loistava, mikä parasta jo neljässä viikossa sain lisätä painoja salilla ja tulokset parani. Vaikka ihan putkeen ei mennyt valmennus, koska ensin olin flunssassa ja sitten meni selkä. Mutta tämä oli startti kohti omia päämääriä, jotka ovat lisätä voimaa ylävartaloon, kiinteyttää keskivartaloa sekä saada liikunnan & oikeanlaisen ruokavalion myötä hyvää oloa!


Marraskuun jälkeen salilla käynnit on olleet tosi minimissä. Elämässä on ollut suuren suuria muutoksia ja aika ei ole riittänyt tähän niin paljon kuin haluaisin treenaamassa käydä. Tai vaikka olisi aikaa ei aina ole ihmistä joka sen aikaa katsoisi nuorimman lapsen perään. Sen sijaan, lenkkeily ja muu arkiliikunta on päivittäistä. Wellnetten valmennuksessa päivittäinen askeltavoite oli 10 000, tällä hetkellä askeleita tulee melkein joka päivä 15 000- 20 000!
Omat tavoitteet ovat vielä pitkän matkan päässä, ei niinkään painon suhteen vaan haluan parantaa kuntoani, lisätä voimaa/lihasta sekä voida hyvin 🤩