Parasta talvessa

15.01.2019

Vaikka kesä on ihana, varsinkin jos on lämmin, mutta kyllä talvessakin on monta hyvää puolta, joista ainakin minä nautin!

En tiedä mitään niin rentouttavaa, kun käydä jäällä koirien kanssa kävelemässä, kuunnella musiikkia tai olla kuuntelematta, fiiliksen mukaan. Tälle vuodelle oon suunnitellu, että pyrin luistelemaan ja hiihtämään edes kerran tänä talvena. Kummastakaan lajista en tykkää, eikä mulla oo välineitäkään moiseen touhuun, mutta katotaan kui käy!


Talvessa on myös parasta se, kun iltasin voi käpertyä villasukkien kanssa sohvalle, laittaa takkaan tulet ja sytyttää miljoona kynttilää. Ainakin mulla toimii myös talven pakkaset motivaationa, mitä lämpösemmät kelit alkaa olemaan, sen lähempänä kesää ollaan ja sitä kovempaa mennään kohti omia tavotteita!

Jaan yleensä vuoden tavoitteet aikakausille, ennen kesää, kesällä ja kesän jälkeen. Ennen kesää kiristelen maltillisesti aina, kesän aikana pidän yllä ja syksyllä treenaan ihan yhtä kovaa kun keväälläkin, mutta syömisten suhteen otan iisimmin. Ja se monesti kyllä myös näkyy tuossa keskivartalolla...mutta en anna sen lannistaa, koska koko ajan ei tarvitse elää suorituspaineista elämää!

Pidättekö te talvesta?


Janette