Pieni esittely tähän het ensimmäiseks!

Alotetaan siitä, kuka mää oon ja mistä mää tuun ja mitä mää teen! Tutuille oonkin jo tuttu, mutta uudet lukijat pääsee vähä pintaa syvemmälle ;) 

Oon siis Janette, tänä vuonna 28-vuotta täyttävä Multialla asusteleva tyyppi. Mulla on kolme kultastanoutajaa, mies, farmari-auto ja omakotitalo, eli voisko siis sanoa että ihan perussuomalainen. 

Oon Wellnetten toinen valmentajista ja yrityksen perustaja. Mulla on myös toinen yritys Oot Upee, jossa on mukana kaksi muuta yrittäjää. Molemmat yritykseni pyörivät kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ympärillä, joka on myös iso osa omaa elämää.

Yrittäjäksi hyvinvointialalle lähdin oman elämäntapamuutoksen kautta ja jos jotain olen oppinut niin sen, että vaikka tulis takapakkia, aina pystyy omaan hyvinvointiinsa panostaa.

Sairastan psoriasista ja tällä hetkellä epäillään, että se on levinnyt myös niveliin. Tämä sairaus rajoittaa elämääni aika paljon, jonka vuoksi olen myös menettänyt työkykyni edellisessä päätyössä (ravintola-ala) ja nyt toivon, että pääsen syksyllä uudelleen kouluttautumaan!

Omat elämäntavat olen laittanut 2017 tammikuusta uusiksi, alkuun painoa lähti melkein 50 kg, joka on kylläkin nyt päässy hiipumaan elämän ryöpytyksissä hieman. Mutta ei anneta sen häiritä! 

Mahtavaa että eksyit just mun blogiin, mulla on todella synkkä ja sarkastinen huumorin taju ja kirjotan oikeastaan just sen mitä ajattelen, joten hassun hauskan ja helvetin porttien väille skaalautuu varmasti mun tekstit, kun omasta elämästä puhutaan.

Tiedossa on myös kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, liittyen hyvinvointiin. Hyvinvointi onkin todella laaja käsite ja siksi tykkään tästä työstä. Mitä kaikkee sä haluisit lukea täältä?

Kuulemisiin! - Janette