Toinen viikko takana

15.04.2019

Kuten jo viime postauksessa kerroin, että kun alan pudottelee painoo, niin kolmen ekan viikon aikana paino tippuu vauhilla alaspäin ja sit se junnaa...

No mutta kappas! Nyt ei mentykkää niinkun ennen, vaan viime viikolla vaaka ei heilahtanut eteen eikä taakse, mikä on toisaalta hyvä, koska mitä hitaammin, sen varmemmin.

Syynä tähän voi olla myös se, että viikonlopun olin reissunpäällä Helsingissä, eikä ruokavalio ollut aivan täysin sen mukanen mitä toivoin, mutta sinne päin kuitenkin.

Siitä on turha lähteä itseään ruoskimaan, jos joku ateria tai päivä menee perseelleen, tärkeintä on vaan palata niihin rutiineihin takaisin ja jatkaa matkaa eteenpäin, eikä märehtiä menneitä.

Monella meistä on semmonen ajatustapa, jos sunnuntai on menny herkutellessa, että maanantai ja vielä tiistaikin, tai pahimmassa koko seuraava viikko sit vähennellään ruokaa ja vedetään varsinkin hiilarit minimiin. Miksi? Minun mielestä, herkkuja saa ja pitääkin välillä syödä, mutta ei sen takia kannata lähteä itseään kiusaamaan ja piinaamaan parin seuraavan päivän miniaterioilla, siitä ei seuraa kun kiukku ja nälkä ja pahimmassa tapauksessa uus herkkupäivä, joka ajaa taas uusiin miniateriapäiviin, joka ajaa uuteen herkkupäivään - ja kierre on loputon. Juurikin tällä tyylillä esimerkiksi minä olen joskus sotkenut aineenvaihduntani ja kerännyt ylipainoa.

Ei siinä, ettenkö edelleen varsinkin kiire aikoina suoraan sanottuna unohtaisi syödä, mutta sen olen opetellut, että sitten ei mätetä jäätäviä määriä ruokaa seuraavina päivinä naamasta alas, kun taas muistaa syödä. Mutta valitettavasti loppu- ja alkuvuoden huonosti syödyt päivät näkyy kyljissä ja siks tätä projektia nyt teenkin.

Kun vertaa kuvia viime vuoden huhtikuulta ja tämän hetkisiä kuvia, nii takakontti on ainaki kasvanu joka suuntaan, sen näkee sit kesällä et onko se kaikki oikeesti pelkkää rasvaa vai onko sinne laiskaan pakaraan tarttunu yhtään mitään :D

Kahtellaa ens viikolla, mitä kolmessa viikossa on tässä kropassa tapahtunu, kuvien muodossa ;)

Ihanaa keväistä viikkoa kaikille! Ja hei, asiakaspostauksia on tulossa tällä viikolla! Tiedossa myös huikeita muutoskuvia!


Janette