Treeni mieltymykset

29.01.2019

Vaikka tykkään kyllä treenata salilla oikeestaan mitä vaan, niin silti multa löytyy se suosikki, mutta myös inhokki treeni!

En voi sietää rintatreeniä, enkä ojentajatreeniä. Miks kukaan on ikinä eddes keksiny moista? Nuo kaksi on myös semmoset, joissa en vie itteeni ihan äärirajoille asti, juurikin sen takia kun pelkkä ajatuskin saa tuskan hien valumaan. No ei nyt ehkä ihan mutta aika lähelle!

Se mikä on mun suosikki, on ylläriylläri haukkarijumppa! Toisena lempparina tulee selkä- ja sen jälkeen jalkatreeni.

En myöskään oo kestävyyslajien ystävä.. Montako kertaa keväisin suunnittelen, että nyt alan harjoittelemaan hölkkää, tai vaikka pyöräilyä. Joopatijoo, kyllä mä voin salille kävellä, käydä koirien kanssa lenkillä ja haahuilla muuten vaan ulkona, mut siinä se sitten onkin.

Tänä vuonna siihen on tullu muutos! Oon alkanut salitreenin päälle tekemään tasasykkeistä kuntopyörällä ja samaten myös intervallitreeniä! Koska tänä keväänä, kesällä ja syksyllä, mä aijon pyöräillä! Suoraan sanottuna parit ekat kerrat oli ihan hirveetä paskaa, mutta nykyään jopa siedän jo kyseistä toimintaa. Eli kyllä mä kerkeen oppii tykkäämään pyöräilystä ennenku asfaltti alkaa lumen alta paistamaan!

Mitkä on teidän suosikki ja inhokki treenit?

Mitä mieltä ootte, pitäiskö mun alkaa kuvaamaan instagramin puolelle treenivideoita salilta? Kehonpainotreenejä? Kertokaa!

Janette