Treeniviikkoni

29.01.2019

Nyt pääsette kurkkaa, miltä meikäläisen treeniviikko näyttää!


  • Kuten oon jo aikasemminkin varmaan maininnu, niin kuntosalilla punttien heiluttelu on nykyään lähellä mun sydäntä. En voi sanoo et aina huvittas lähtee salille, mut aina sieltä on tullu lähettyä hyvällä fiiliksellä pois!
  • Tykkään kyllä myös tosi paljon käydä ihan vaan käppäilemässä ja monesti kuljenki paikasta toiseen kävellen. Toki kun töitä on muualla paikkakunnalla ku täällä kotisatamassa, niin sit on kyllä kulettava autolla :D
  • Kuntosalilla tulee käytyä treenailemassa 3-5 kertaa viikossa, pääsääntösesti aina tulee tehtyä 4 treeniä. Tottakai mukaan mahtuu viikkoja, jolloin ei oikeesti vaan kerkeä kolmea kertaa enempää ja on kyllä myös niitäkin viikkoja, kun viis punttia kerkee tekee heittämällä.
  • Salitreenin ja käppäilyn lisäksi, teen kotona kehonhuoltoa 1-2 kertaa viikossa ja nyt oon pyrkiny siihen, että käyn myös salilla tekemässä jonkinsortin kehonhuoltoa 1-2 kertaa viikossa, riippuen kuinka täynnä viikko muuten on.No miltä se treeniviikko sitten yleensä näyttää? Tässä esimerkki viime viikolta:


Maanantai: Lenkki 50min, aamulla heti herättyä. Salilla kädet+vatsat.

Tiistai: Salilla jalat.

Keskiviikko: Lepo/kehonhuoltoa kotona yläkropalle.

Torstai: Lenkki 50min, iltapäivällä.

Perjantai: Salilla selkä, kehonhuoltoa kotona alakropalle.

Lauantai: Salilla Rinta, olkapäät+vatsat.

Sunnuntai: Lepo/kehonhuoltoa salilla.

...tän kaiken lisäksi, kävelen melkein aina salille, käytän kolme koiraa pissa/kakkalenkillä ja touhuan kotona joka päivä jotakin, eli paikallaan ei kerkee paljoo olemaan, enkä haluakkaan! Mulle sopii se, että arkipäivisin on tietyt rutiinit ja aikataulut, tai muuten laiskistun aivan täysin. Sunnuntain lepopäivän oon pyhittänyt sille, että saisin sen oikeesti vaan olla kotona, tekemättä mitään jos siltä tuntuu, nukkua niin myöhään kun huvittaa...

Mullahan on siis pääsääntöisesti aina maanantaista torstaihin töitä, joko palkkatyön hommia tai sit oman firman hommia, joko ohjauksia tai konehommia, eli mun arki ei todellakaan ole pelkkää reeniä ja kotona mörköilyä.

Miltä hei teidän viikot näyttää treenien suhteen? Kommentoikaa tai pistäkää instagramissa tai facebookissa viestiä! :)


Ihanaa viikon jatkoa!


Janette