Valmennukset

01.01.2019

Valmennusta suurella sydämmellä aina asiakkaan tavoitteiden mukaan

Valmennukset sisältävä puhelintuen maanantaista lauantaihin klo 8.00-20.00. Tapaamiset lisähintaan! 1x40€, 3x105€, 6x180€, 10x250€. Valmennuksissa asiakkaan tulee sitoutua valmennukseen ja myös oltava itse aktiivinen kertomaan kuulumisiaan, fiiliksiään, kertoa jos täytyy muutoksia tehdä, eikä pelkästään odotella valmentajan viestejä.

Yksilövalmennus 12vk 225€

Yksilövalmennuksessa tehdään unelmista tavoitteet ja niistä tavoitteista totta! Valmennus on helppo toteuttaa myös etävalmennuksena!

Valmennus sisältää:
- Konsultaatio puhelimitse/kasvotusten/sähköpostin kautta.
- Viikkoraportit tarpeen mukaan.
- Viikkohaasteita ja -tehtäviä, jotka tukevat sinun tavoitettasi.
- Tavoitettasi tukevan harjoitusohjelman, sen läpikäynti, sekä päivitykset tarvittaessa, lisäksi kehonhuoltovinkkejä ja ohjeet kuntotestiin, jonka voit suorittaa kotona, jos valmennus toteutetaan etävalmennuksena. Kun valmennus suoritetaan lähivalmennuksena, harjoitusohjelman ohjaus ja kuntotestin teettäminen maksaa 30€.
- Tavoitteen ja toiveen mukainen ruokavalio ja sen päivitykset tarvittaessa, sekä iso kasa reseptivinkkejä ja ruokapäiväkirjan arviointi. Saat siis itse valita, punnitsetko ruokasi vai et.

Ravintovalmennus 12vk 155€

Ravintovalmennuksen avulla paneudutaan henkilökohtaisesti juuri niihin osa-alueisiin, joita sinun kohdalla tulisi kehittää. Kaikkea ei lyödä heti kerralla uusiksi, vaan pikku hiljaa asia kerrallaan muutetaan ruokailutottumuksia paremmaksi niin, että niistä tottumuksista tulisi loppu elämän tapa. Valmennus on helppo toteuttaa myös etävalmennuksena!

Valmennus sisältää:
- Konsultaatio puhelimitse/kasvotusten/sähköpostin kautta.
- Viikkoraportit tarpeen mukaan.
- Viikkohaasteita ja -tehtäviä, joiden avulla saadaan pikku hiljaa ruokavalio kasaan.
- Iso kasa reseptivinkkejä ja ruokapäiväkirjan arviointi.

Porukkavalmennus 12vk 210€ / hlö

Jos sinulla on halu lähteä muuttamaan elämäntapoja parempaan suuntaan ja siinä samalla pudottaa muutama kilo, ylläpitää nykyistä painoa, tai kehittyä jollain tietyllä osa-alueella ja haluat tämän kaiken tehdä esim. minimissään 3 henkilön työ- tai ystäväporukan kanssa, joilla on sama tavoite ja lähtötaso, on porukkavalmennus juuri teille!

Valmennus sisältää:
- Kerran viikossa tapaamisen ryhmän ja valmentajan kanssa.
- Ruokavalion tukemaan teidän porukan tavoitetta.
- Tavoitettanne tukevan harjoitusohjelman, sen läpikäynnin ja ohjauksen, sekä päivitykset tarvittaessa, lisäksi kehonhuoltovinkkejä ja kuntotestauksen.
- Tavoitteenne ja toiveenne mukaisen ruokavalion ja sen päivitykset tarvittaessa, sekä ison kasa reseptivinkkejä. Saatte siis itse valita, punnitsetteko ruokanne vai ette.
- Viikkohaasteita ja -tehtäviä.
- Yhteisen Facebook ja Whatsapp ryhmän.

Jätä yhteystietosi, niin otan Sinuun yhteyttä!