Valmennukset

01.01.2019

Valmennusta suurella sydämmellä aina asiakkaan tavoitteiden ja tarpeen mukaan, materiaalit henkilökohtaisesti räätälöityinä!

Valmennukset sisältävä puhelintuen maanantaista lauantaihin klo 8.00-20.00. Tapaamiset lisähintaan! 1x40€, 3x105€, 6x180€, 10x250€. Valmennuksissa asiakkaan tulee sitoutua valmennukseen ja myös oltava itse aktiivinen kertomaan kuulumisiaan, fiiliksiään, kertoa jos täytyy muutoksia tehdä, eikä pelkästään odotella valmentajan viestejä.

Kaikki valmennukset on toteutettavissa myös etävalmennuksena.

Yksilövalmennus 12vk 225€

Yksilövalmennuksessa tehdään unelmista tavoitteet ja niistä tavoitteista totta! Yksilövalmennus soveltuu juuri sinulle, jos omaat jo hieman treenitaustaa, etkä koe etteikö ruokavalion noudattaminen tuottaisi ongelmia.

Valmennus sisältää:

- Viikkoraportit, -tehtävät ja haasteet tarpeen mukaan.
- Räätälöidyn harjoitusohjelman päivityksineen, sekä kuntotestauksen.
- Räätälöidyn ruokaohjelman päivityksineen.
- Puhelintuen maanantaista lauantaihin 8.00-20.00.

Ravintovalmennus 12vk 155€

Ravintovalmennuksen avulla paneudutaan henkilökohtaisesti juuri niihin osa-alueisiin, joita sinun kohdalla tulisi kehittää. Kaikkea ei lyödä heti kerralla uusiksi, vaan pikku hiljaa asia kerrallaan muutetaan ruokailutottumuksia paremmaksi niin, että niistä tottumuksista tulisi loppu elämän tapa.

Valmennus sisältää:

- Viikkoraportit, -haasteet ja -tehtävät tarpeen mukaan, joiden avulla saadaan ruokavalio pikkuhiljaa kasaan.
- Iso kasa reseptivinkkejä ja ruokapäiväkirjan arviointi.
- Puhelintuki maanantaista lauantaihin 8.00-20.00.

UUTUUS


Elämäntapavalmennus 24vk 390€

Elämäntapavalmennuksessa laitetaan elämäntapasi uuteen uskoon, tehdään elämäntapamuutos! Viikko kerrallaan, keskitymme ensin kasaamaan juuri sinulle oikean ruokavalion tavoitteesi mukaan ja sen jälkeen, keskitymme siihen, että saisi liikunnan osaksi jokapäiväistä elämääsi. Tässä valmennuksessa, ei pidetä asioiden kanssa kiirettä!


Kysy lisää valmennuksen sisällöstä, kerron mielelläni lisää, miten tämä valmennuskokonaisuus toimii!


Jätä yhteystietosi, niin otan Sinuun yhteyttä!