INSIDERIT

Kaikki Wellneten asiakkaat ja palveluita käyttävät ihmiset kuuluvat tiimiin, mutta Insiderit on osa Wellnetten sisäistä tiimiä; auttavat mm. markkinoinnissa ja ovat tuotekehittelyssä osallisena. Insiderit ovat myös Wellnetten ambassadorien roolihahmoja.

#TEAMWELLNETTE


ANNA

32-vuotias liikkuvaa sorttia oleva naikkonen Multialta. Aktiivisuutta kattavan työn lisäksi salilla käyminen on lähellä sydäntä, sekä tykkään hyvällä kelillä haahuilla ulkona kuulokkeet päässä, antaa vaan mennä ja ajatella omia.

'Liikunnan kuuluu tuottaa sinulle iloa, ei olla pakkopullaa.'

SAANA

23-vuotias kauneudesta ja hyvinvoinnista innostunut tyttönen. Aikaisemmin en ymmärtänyt mitään hyvinvoinnista ja miten se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämän laatuun. Nykyään ajatusmaailmani on heittänyt kuperkeikkaa ja uusi elämäntapa on mullistanut minun koko maailman.

'Vaikka välillä voi tuntua siltä ettei tästä tule yhtään mitään, niin asioilla on tapana järjestyä. Muista olla armollinen itselles, eläminen ei oo rakettitiedettä.'

MARIANNE

Rempseä ja menevää sorttia oleva 26-vuotias, työssä käyvä naisenalku Keuruulta jonka elämä oli ennen pelkkää kotona makoilua ja herkuttelua. Nykyään terveellisemmät elämäntavat osana omaa arkea ja salilla käymisestä tullut huippu harrastus.

'Hyvinvointia rennosti, mutta tavoitteita kohti!'


AMBASSADORIKSI WELLNETTEEN?

OTA YHTEYTTÄ!