Tehdään kehostasi paras paikka elää!

Valmentajat

Ammattitaitoiset valmentajamme auttavat sinua pääsemään kohti tavoitteitasi ja unelmiasi, sekä ennen kaikkea parantamaan hyvinvointiasi.

Yrittäjä - Janette Jartti, Multia. Ohjaukset Multia / Keuruu / Haapamäki, etävalmennukset ympäri Suomen. Janette vastaa ympäri vuoden pyörivästä REMPPARINKI ryhmävalmennuksesta.

Lähdin personal trainer koulutukseen oman elämäntapamuutoksen innoittamana, koska haluan auttaa muitakin saavuttamaan omat tavoitteensa! Vaikka oma tie on ollut kivinen ja pölyinen, olen oppinut että hyssyttely ei ketään hyödytä, jos jotain haluaa muuttaa on jonkun muututtava, eikä kaikesta tarvitse kieltäytyä. Kohtuus kaikessa, järki päässä ja tavoitteet kirkkaana mielessä. Kyllä hyvä tulee! ;) 

Koulutus - Trainer4You; hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja (2017), sekä personal trainer (2018), JAMK kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija opiskelija.


JENNA ALOITTAA 1.5.!  WELLNETTEN

UUSILLE ASIAKKAILLE KAIKKI VALMENNUSPAKETIT -50%!

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI NIIN OLEMME YHTEYDESSÄ!

Valmentaja - Jenna Kuokkanen, Ruovesi. Ohjaukset Ruovesi, etävalmennukset ympäri Suomen.

Opiskelen tällä hetkellä Personal traineriks. Opiskeleen lähdin ensisijaisesti itseni takia ja oman elämäntapa muutoksen innoittamana. Olen lähihoitaja ja ihmisten auttaminen, sekä liikunta on mulle tärkeetä! Siksipä haluan auttaa muita pääsemään omiin tavotteisiin!
Positiivisella asenteella, kohti tavotteita. Muutos tapahtuu ensin ajattelussa ja sen jälkeen teoissa. Ei tehdä itselle niitä mörköjä ja kieltäydytä kokonaan jostakin, vaan pidetään kohtuus kaikessa ja nautitaan elämästä!

Koulutus -  Lähihoitaja, personal trainer opiskelija Varalan urheiluopistossa.