Kirjoita alaotsikko tähän

Wellnette - Hyvinvointia Persoonallisesti

Yrittäjä - Janette Jartti, 27-vuotias, Multialta. Oma elämäntaparemontti tähän sytyttänyt kipinän hyvinvointialaan.

Yritys - Personal training- ja hyvinvointipalveluita sitä tarvitsevalle. Wellnetteltä saat niin lähi-, kuin etävalmennuksia, henkilökohtaisesti räätälöityjä ruoka- ja harjoitusohjelmia, porukka- ja pienryhmävalmennusta...tapoja on monia, mutta periaate sama!

Kenelle - Painonpudottajalle, kiinteyttäjälle, painonhallitsijalle, massan kerääjälle, terveysliikkujalle, maksimaaliseen kehitykseen, sinulle, teille, hänelle, meille...

Miten - Varaa ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan juuri Sinulle sopiva valmennus! Konsultaatioaika ei sido sinua vielä mihinkää. Konsultaation voi käydä joko puhelimitse tai kasvotusten läpi.

Miksi - Omaan hyvinvointiin ja terveyteen kannattaa aina panostaa, valmentajan kanssa motivaatio pysyy yllä ja pysyviä tuloksia tulee varmasti, valmennuksista ja ohjelmista sinulle jää loppuelämäksesi materiaalit, joita voit noudattaa!

Koulutus - Trainer4Youn kouluttama hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja (2017) , sekä personal trainer (2018). Tuleva psyykkinen valmentaja (2019 loppuvuosi)

Rohkeasti vaan, jokainen aloittaa jostakin!