Kirjoita alaotsikko tähän

Wellnette

Wellnette - Hyvinvointia Persoonallisesti

Yrittäjä - Janette Jartti, 26-vuotias, Multialta. Oma elämäntaparemontti tähän asti vienyt mennessään -30kg ja sytyttänyt kipinän hyvinvointialaan.

Yritys - Personal training- ja hyvinvointipalveluita sitä tarvitsevalle. Wellnetteltä saat niin lähi-, kuin etävalmennuksia, henkilökohtaisesti räätälöityjä ruoka- ja harjoitusohjelmia, porukka- ja pienryhmävalmennusta...tapoja on monia, mutta periaate sama!

Kenelle - Painonpudottajalle, kiinteyttäjälle, painonhallitsijalle, massan kerääjälle, terveysliikkujalle, maksimaaliseen kehitykseen, sinulle, teille, hänelle, meille...

Miten - Varaa ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan juuri Sinulle sopiva valmennus! Konsultaatioaika ei sido sinua vielä mihinkää. Konsultaation voi käydä joko puhelimitse tai kasvotusten läpi.

Miksi - Omaan hyvinvointiin ja terveyteen kannattaa aina panostaa, valmentajan kanssa motivaatio pysyy yllä ja pysyviä tuloksia tulee varmasti, valmennuksista ja ohjelmista sinulle jää loppuelämäksesi materiaalit, joita voit noudattaa!

Rohkeasti vaan, jokainen aloittaa jostakin!